Njoftime

Shampo për rritjen e flokutKrijuar nga: Arbjola Xhezairi

Shampo për rritjen e flokut me vajin e bimës Bishti i Kalit.
Riparon majat e dyfishta dhe rigjeneron flokun e dëmtuar. Rrit dhe rigjeneron flokun. Rikthen shkëlqimin dhe volumin e flokut. Rrit flokun dhe ndihmon në dalje e flokut të ri. Forcon flokun dhe ndihmon në kurimin e skalpit. E përdorshme nga femrat dhe nga meshkujt.
Këshillohet përdorimi i rregullt i shampos për minimumi 3 muaj, për rigjenerimin e flokut dhe kurimin e skalpit duke ndaluar rënien e flokëve dhe ndihmuar në daljen e flokut të ti. Mos përdorni shampo të tjera gjatë kohës që do përdorni shampon tonë bimore, pasi flokut i duhet kohë të riambientohet me shampon. Rezultatet duken që në përdorimet e para të shampos. Mbrojtje dhe kurim nga vet natyra.