Anëtarët

Aferdita GjypiAfërdita Gjypi është tashmë një gjyshe. Në gjithë punën e saj, fokusi ka qenë gjithnjë tek vajzat, nipërit dhe mbesat, për t’u dhënë atyre produktet që i ndjekin gjatë gjithë jetës. Ajo punon me grep dhe me shtiza dhe prodhon që nga kukullat e veshjet për fëmijë, deri tek zbukurimet për festa dhe gjërat e përditshme për jetën. Produktet e saj kanë ndryshuar me kalimin e kohës, ku siç thotë edhe ajo vetë: Produktet e mia synojnë të ndjekin dhe të plotësojnë nipërit dhe mbesat e mia përgjatë gjithë jetës. Ajo ka hapur faqen e saj në Instagram dhe në Facebook, me emrin e vet që i përshtatet punës që bën: Afërdita, ylli i mëngjesit dhe i mbrëmjes.